Aj,aj! ♥

Okej, det blev Nanna! Meen... pappa gick bort med Perra bakom stallet ( Perra är min familjs hund) och jag hade just tänkt ta en galopp. Så jag fattade galopp men Nanna började ju bocka som en gladiator. Goda nyheter! Jag höll mig kvar. Men på skolan gick jag runt som en gammal tant med ryggproblem... :s Inte roligt! Men det kan ju bara bli bättre!

Pappa undrade om jag kunde göra repris på det han missade och jag är glad för att jag inte gjorde det! Men nästa gång jag far dit ska jag visa mamma eller pappa vad jag går för.

Jag måste vara där med mamma eller pappa för att Nanna står alltid i hagen, så då kan jag bli översprungen av de andra hästarna som står där. Också är det för att Annika (nannas ägare) inte vill att jagska råka illa ut.

// Fanny ♥

Älskade Nanna!! ♥

 Hej. Jag som håller i denna blogg heter Fanny. Jag har denna blogg pga min skötarhäst Nanna.
Om ni undrar hur hon ser ut eller så kommer det häär! :-)

 Kön: Sto
 Namn: Bäckdalens Nanna
 Ålder: 6 år.
 Färg: Svart
 Personlighet: Snäll med all hantering från marken. Kan vara bongstyrig med ridningen. Skit tjock!!
 M.höjd: 107cm

 Jag har inte varit hos Nanna så nyss (Jag har haft sovkompis) så jag har inga bilder. Jag kanske låter lite snål, men om mamma inte tillåter det så ska jag inte ha några bilder. Jag hoppas jag får lägga in några.
 Ska kolla med pappa om han kan lära mig lägga in blider till datan.

 Nanna är en shetlandsponny som är envis som tusan, men hon har börjat accepterat mig nu. Förr när jag skulle hämta henne från hagen vägrade hon komma och travade ifrån mig. Nu står hon med öronen spetsade vid grinden när jag kommer. Om det inte finns något tillgängligt hö som inte Figaro står vid. Figaro gillar att köra med Nanna. Han är 168 cm i m.höjd så han kanske känner sig lite överlägsen mot henne.

 Men jag kanske ska fara till Nanna i dag så då kan jag sno några bilder.

 // Fanny ♥ 


RSS 2.0